Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-ar fi pus capăt zilelor Un bărbat din Năvodari şi-a găsit sfârşitul în Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari (galerie foto)

ro

01 Oct, 2015 00:00 2680 Marime text
Constantin Milciu, de 74 de ani, din Năvodari, s-ar fi aruncat de pe podul din localitate în Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari.
 
La numărul de urgenţă 112 a fost primit un apel, ieri, în jurul orelor 13.00, de la un trecător care anunţa că a văzut pe cineva care se arunca de pe podul de la Năvodari în canal. Imediat, la faţa locului s-au deplasat pompierii, medicii, poliţiştii, dar şi scafandrii, care au început căutările. Vântul care sufla cu putere le-a dat de cap oamenilor legii şi le-a făcut misiunea mai dificilă.
 
Martorul a povestit că trecea prin zonă şi a văzut cum cineva sare de pe pod. Ajuns în apă, acesta ar fi ieşit la suprafaţă, după care a dispărut. Victima a fost găsită de echipele de intervenţie după câteva zeci de minute, mai exact, în jurul orei 14.45. Conform protocolului, victima a fost resuscitată, însă medicii nu au reuşit să o readucă la viaţă. Bărbatul a fost declarat mort.
 
Numele lui este Constantin Milciu, domiciliat în Năvodari. Din declaraţiile martorilor, este căsătorit, soţia sa locuind la căminul Farul Moldovenilor, şi are doi fii.
 
Trupul bărbatului a fost transportat la Morgă, pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii continuă ancheta, pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea tragicului eveniment.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii