Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și-a rezolvat problemele medicale în SUA? Nicușor Daniel Constantinescu se întoarce în țară

ro

31 Jan, 2014 00:00 3116 Marime text
Nicușor Daniel Constantinescu, președintele Consiliului Județean Constanța (CJC) pare că și-a rezolvat probleme medicale în Statele Unite ale Americii (SUA). Ieri, vicepreşedintele CJC, Cristinel Dragomir, dar și Gabriel Diceanu, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean, au declarat că, din datele pe care le au, Nicușor Daniel Constantinescu va reveni în România în cursul zilei de sâmbătă, 1 februarie.
De altfel, începând cu data de 1 februarie reîncepe interdicția de a părăsi țara. Aceasta expiră la data de 13 februarie. Interdicția poate fi prelungită cu 30 de zile dacă există motivele prevăzute de lege. Ieri, Codruța Constantinescu, soția lui Nicușor Daniel Constantinescu, a lăsat de înţeles că este în Washington.

Cel puţin asta reiese din datele puse la dispoziţie de Facebook, unde Codruţa Constantinescu a dat „check in” în Hank's Oyster Bar, 1624 Q St. NW, Washington, District of Columbia 20009. Având în vedere acest aspect, bănuim că Nicușor Daniel Constantinescu s-a aflat în Washington, împreună cu soția sa. Amintim că, la data de 15 ianuarie, procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au anunțat începerea urmării penale față de Nicușor Daniel Constantinescu, președinte al Consiliului Județean Constanța. În sarcina șefului CJC s-au reținut șase infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul avantaje patrimoniale sau nepatrimoniale, cu consecințe deosebit de grave. Tot pe data de 15 ianuarie, DNA a anunțat că față de „învinuitul Constantinescu Nicușor Daniel procurorii au dispus măsura obligării de a nu părăsi țara pentru o perioadă de 30 de zile”. Cu toate acestea, având în vedere o serie de documente specifice, procurorii i-au permis președintelui CJC părăsirea țării în vederea efectuării unor proceduri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii