Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful IPJ, supărat Primarul Timişoarei confundă Constanţa cu Craiova

ro

29 Oct, 2011 01:00 1767 Marime text
06_IPJ_Valentin_Burlacu.jpgÎn cadrul unui reportaj publicat de Mediafax.ro axat pe clădiri istorice, primarul Timişoarei Gheorghe Ciuhandu a „reuşit" să înjosească activitatea şi performanţele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului de la malul mării, menţionând că nu doreşte ca oraşul său să ajungă precum Craiova, Constanţa ori Bucureşti, în ceea ce priveşte gradul de infracţionalitate.

„(...) De aceea am avut discuţii şi cu Jandarmeria şi cu Poliţia Locală şi cu Poliţia Naţională şi ne întâlnim periodic ca să analizăm diverse situaţii care s-au creat în oraş.

IPJ_Gheorghe_Ciuhandu_03.jpgPentru că nu doresc ca Timişoara să decadă într-un gen de Craiova, sau Constanţa, sau Bucureşti unde confruntările sunt la ordinea zilei. Şi problema asta nu e generată doar de situaţia romilor. Nu am avut această paranoia, trebuie să fim pregătiţi pentru orice situaţie", a mai spus Ciuhandu. Contactat telefonic, comisarul-şef Valentin Burlacu, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, a catalogat drept jignitoare declaraţiile mai sus menţionate. „Dacă a făcut această afirmaţie, eu îl invit pe domnul primar de la Timişoara să se informeze înainte de a face declaraţii fără suport. Declaraţia este jignitoare", a mai spus comisarul-şef Valentin Burlacu. De menţionat că am încercat să obţinem un punct de vedere de la Gheorghe Ciuhandu însă acest lucru nu a fost posibil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii