Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şnurul buclucaş… Şase sirieni, ascunşi printre piese pentru maşini de spălat

ro

25 Aug, 2015 00:00 1528 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, duminică, în jurul orei 17.00, la punctul de trecere a frontierei Negru Vodă, şase persoane de sex masculin care au încercat să intre ilegal în România ascunse într-un automarfar.

Totul a început în momentul în care un cetăţean român, şofer al unui autocamion, care transporta, conform documentelor de însoţire, piese pentru maşini de spălat din Turcia pentru o societate comercială din Federaţia Rusă, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de intrare în ţară. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră români şi bulgari au constatat că şnurul care sigilează prelata a fost tăiat, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al autocamionului şi al semiremorcii.
 
În compartimentul marfă al semiremorcii au fost descoperiţi şase cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani, fără documente de identitate. Şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă de prezenţa persoanelor în autovehicul. Cetăţenilor sirieni li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă de intrare/ieşire prin trecerea ilegală a frontierei de stat“, după care au fost preluaţi de autorităţile de frontieră din Bulgaria, pentru continuarea cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii