Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mort cu doi lei în buzunar

ro

05 Mar, 2013 22:54 936 Marime text
Poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o lizieră din apropierea podului de cale ferată se află cadavrul unui bărbat.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că, între drumul tehnologic de pe malul nordic al C.D.M.N. şi magistrala de cale ferată CF800 Bucureşti - Constanţa, se află cadavrul unui bărbat, având vârsta de aproximativ 45-50 de ani, înălţimea de 1,60-1,65 m, constituţie astenică, ochi albaştri, părul tuns foarte scurt, cu început de calviţie.
Asupra acestuia a fost găsită suma de 2 lei, fără a fi identificat vreun document asupra sa. Din examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă, cercetările fiind continuate în vederea identificării cadavrului şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bulă 06 Mar, 2013 20:58 Propun ca averea lui sa merga astfel : 1 leu la Traian Basescu pentru merite deosebite la carma tarii si 1 leu la Victor Ponta pentru aceleasi merite. Daca mai avea inca 1 leu, propuneam sa mearga la Crin Antonescu pentru aceleasi merite !!!