Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat mort, găsit pe acoperișul unui bloc din București. Iată ce spun polițiștii

ro

15 Mar, 2024 14:04 804 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • Incident șocant în Capitală. Un bărbat de naționalitate franceză a fost găsit mort pe acoperișul unui bloc din Sectorul 3 de către doi muncitori care făceau lucrări de anvelopare.
     
Incident șocant în Capitală. Un bărbat de naționalitate franceză a fost găsit mort pe acoperișul unui bloc din Sectorul 3 de către doi muncitori care făceau lucrări de anvelopare.

Bărbatul ar fi fost găsit legat la mâni și la picioare.

La această oră criminaliștii delimitează zona pentru a face cercetări la fața locului. Autoritățile urmează să stabilească dacă a fost vorba despre o crimă sau despre o sinucidere.

Comunicatul Poliției Capitalei

„La data de 15 martie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 11 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată.Cei mai buni pantofi pentru bărbați pentru a merge și a sta în picioare toată ziua!Archstride

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, un bărbat, cetățean străin, în vârstă de 55 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliția Capitalei.
 
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii