Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată ce spune Poliţia Soţ şi soţie din Ovidiu, ajunşi la spital în urma unui conflict

ro

14 May, 2013 00:00 1054 Marime text
Ieri, în jurul orei 11.40, poliţiştii din Ovidiu au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe strada Portului două persoane au fost agresate.

Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului în vederea efectuării de cercetări, iar din primele verificări s-a stabilit că, pe fondul unor discuţii contradictorii, între V. Viorel, de 41 de ani, şi V. Mirela, de 38 de ani, pe de-o parte şi D. Lucian, de 24 de ani, T. Gabriel, de 23 de ani, B. Ionuţ, B. Mihai, de 23 de ani, L. Alexandru şi V. Adrian, pe de altă parte, toţi din Ovidiu, a izbucnit un conflict spontan.
În urma altercaţiei, V. Viorel şi V. Mirela au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs acest eveniment, urmând ca la finalizarea investigaţiilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii