Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost comisar al Gărzii Financiare Constanţa și tatăl controversatei Simona Anastasia Constantin Tănase, depistat de ANI cu avere nejustificată de peste un milion de euro

ro

07 May, 2015 00:00 7854 Marime text
Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 4.740.262,66 de lei (1.143.562,32 de euro), între averea dobânditã și veniturile realizate de către Constantin Tănase, fost comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanţa, împreună cu familia, în perioada 1 ianuarie 2000 - 31 decembrie 2011.
 
Având în vedere cele de mai sus, Agenţia Naţionalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanţa, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Constantin Tănase, împreunã cu familia, în perioada exercitării funcţiei publice.
 
Într-un comunicat de presă remis redacţiei cotidianului Ziua de Constanţa, Biroul de presă al ANI arată: „Constantin Tănase a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informaţii pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere“.
 
Constantin Tănase este tatăl Simonei Anastasia Tănase, cea care, în urmă cu cinci ani, pe când abia împlinise vârsta majoratului, l-a accidentat, în faţa Teatrului de Stat (fostul Fantasio), pe Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia“ a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din România. În urma evenimentului, bărbatul a rămas fără un picior.

Citește și

Fiica unui fost comisar al Gărzii Financiare: Trei ani cu suspendare pentru Anastasia Tănase. Gheorghe Chioaru este nemulţumit

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii