Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi constănţeni au fost prinşi cu peste o tonă de combustibil pentru care nu deţineau documente legale

ro

27 Aug, 2015 00:00 1458 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona localităţii Dunărea, judeţul Constanţa, doi cetăţeni români care transportau, fără documente legale, peste o tonă de combustibil, într-o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria.
 
Astfel, marţi, în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria. În autovehicul se aflau conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 33 de ani, şi un pasager, un bărbat de 37 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Constanţa, care au declarat că transportă combustibil.
La controlul maşinii, au fost descoperite şase butoaie metalice conţinând aproximativ 1.080 de litri de lichid cu miros specific de motorină, pentru care persoanele în cauză nu au fost în măsură să facă dovada legalităţii transportului.
 
Cantitatea de combustibil, în valoare de 4.320 de lei, a fost indisponibilizată, urmând a fi predată la o societate de profil, iar cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, în vederea luării măsurilor legale faţă de cei doi cetăţeni români.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii