Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„De ce a fost nevoie de așa ceva... aveam ceva frumos și un viitor în față“ Mesajul tulburător postat de prietenul fetei din Mangalia care s-a sinucis

ro

04 Jul, 2014 00:00 3128 Marime text
Marţi, ora 15.00. O mamă îşi descoperă fata în camera ei, spânzurată cu o eşarfă de uşa şifonierului din camera ei. Ana Maria U., de doar 14 ani, abia terminase clasa a VIII-a la Şcoala „Gala Galaction“ din Mangalia. Cele mai multe voci susţin că gestul fetei are la bază o ceartă cu prietenul, care îi ceruse ca în această perioadă, în care el are examenul de Bacalaureat, să nu se mai vadă, pentru că are nevoie de timp să înveţe.
Iubitul fetei, precum şi mulţi alţi prieteni şi-au pus la profilurile de Facebook poze negre, în semn de doliu.

Prietenul fetei a postat o astfel de poză cu mesajul: „De ce a fost nevoie de așa ceva... aveam ceva frumos și un viitor în față“.

Prietenii au răspuns la durerea lui cu mesaje de încurajare. „Dumnezeu să o ierte! În momentele astea, gândeşte-te cum ar vrea ea să fii!“, i-a scris Vlad Buhuş la poza respectivă.

„Ai grijă de tine şi fii tare frate, Dumnezeu să o ierte!! Fii tare şi ea va fi mereu lângă tine!“, l-a încurajat un alt prieten.

„Fii tare! Toţi suntem alături de tine. Alle mereu o să aibă grijă de noi (prietenii, familia ei) de acolo, de sus. Păcat... era o fată specială, frumoasă, veselă, mereu cu zâmbetul pe buze“.

Fata nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să îşi explice gestul. Pe 27 iulie ar fi împlinit 15 ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii