Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control judiciar modificat pentru prim-procurorul Constantin Balaban (rechizitoriu)

ro

27 Jan, 2016 00:00 1610 Marime text


Curtea de Apel Constanţa a decis modificarea măsurii preventive a controlului judiciar sub care este judecat Constantin Balaban, fost prim-procuror din cadrul Parchetului Curţii de Apel Constanţa.
 
Mai exact, judecătorii au înlocuit interdicţia de a nu depăşi limita teritorială a judeţelor Tulcea şi Constanţa cu cea de a nu depăşi limita teritorială a României.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.
 
Constantin Balaban a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei, el fiind suspectat de efectuarea unor operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia în scopul obţinerii pentru sine de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, fals în declaraţii, în formă continuată (şapte acte materiale) şi luare de mită, (trei infracţiuni).

Citeşte şi  Rechizitoriu - DNA acuză - prim-procurorul Balaban folosea logistica şi personalul Parchetului în administrarea Trans Mondana SRL (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii