Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci suspecţi de trafic de droguri au ajuns după gratii Arestaţi în urma percheziţiilor DIICOT - BCCO Constanţa (galerie foto)

ro

18 May, 2015 00:00 4063 Marime text
Cinci suspecţi au fost arestaţi preventiv în urma celor nouă percheziţii efectuate, miercuri, în Constanţa, Ovidiu şi Valu lui Traian de procurorii DIICOT şi ofiţerii BCCO, într-un dosar de trafic de droguri. Inculpaţii sunt Robert Văduva, Ana Maria Ionescu, Daniel Ene, Alina Petru şi Erdinci Derviş.
 
Reamintim că poliţiştii BCCO Constanţa au depistat, în timpul filajelor în care au fost folosiţi şi ofiţeri sub acoperire, şapte persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, de cultivarea şi punerea în vânzare a drogurilor de risc şi de efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Dintre cei şapte, cinci au fost arestaţi preventiv.
 
În urma descinderilor, oamenii legii au identificat o instalaţie pentru cultură de canabis „indoor“, 30 de grame de marijuana, 3 kg de substanţă vegetală susceptibilă a avea proprietăţi psihoactive și 800 de grame de substanţă sub formă de pulbere, susceptibilă a avea aceleaşi proprietăţi.
 
Mandatele de arestare au fost semnate de judecătoarea Antoaneta Ardeleanu, din Tribunalul Constanţa, ele fiind deja atacate la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii