Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Braconaj piscicol de sute de kilograme

ro

25 Mar, 2014 00:00 1361 Marime text
Controalele efectuate duminică de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au avut ca rezultat confiscarea a peste 400 de kilograme de peşte din diferite specii.
Astfel, doi bărbaţi domiciliaţi pe raza judeţului Iaşi, care  se aflau într-un autoturism Dacia Logan, au fost opriţi pentru a se efectua verificări asupra maşinii. În urma acestuia, au fost descoperite 127 de kilograme de peşte din speciile scrumbie şi caras. C.V., de 48 de ani şi B.M., de 60 de ani, mai aveau în autovehicul şi cantitatea de 1,7 kilograme de icre de ştiucă. După două ore, în autoturismul marca Opel condus de C.T., de 49 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vrancea, au fost descoperite 108 kilograme de peşte din speciile caras, ştiucă şi crap.
Spre seara zilei de duminică a fost identificat şi I.A. de 26 de ani, din Tulcea, în timp ce transporta 179 de kilograme de peşte din speciile caras, şalău, ştiucă şi plătică.
Ziua de duminică s-a încheiat astfel cu o captură de 414 kilograme de peşte şi 1,7 kilograme de icre de ştiucă, confiscată de oamenii legii. Întreaga cantitate a fost predată unei societăţi de profil, iar cele patru persoane sunt cercetate în continuare, deoarece nu au putut prezenta documentele justificative de provenienţă şi transport.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii