Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi sugrumat o adolescentă în Mamaia Fostul preot Aspru şi-a recunoscut fapta

ro

29 Sep, 2015 00:00 1788 Marime text
Potrivit unor surse, Laurenţiu Constantin Aspru, fost preot din Bistriţa-Năsăud, deferit Justiţiei de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, fiind acuzat că ar fi ucis o fată de 15 ani, din Năvodari, şi-a recunoscut, ieri, fapta. Instanţa a decis ca pronunţarea în acest dosar să aibă loc pe data de 12 octombrie.
 
Acesta a fost cel de-al doilea termen din dosar. La primul termen, avocatul fostului preot a cerut o amânare, pentru a putea studia dosarul şi a pregăti apărarea.
 
Cu toate că fostul preot a optat pentru procedura simplificată, astfel beneficiind de reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsă, procurorul a cerut să primească o pedeapsă orientată spre maximum, întrucât fapta sa a fost una de violenţă extremă. Avocatul fostului preot a solicitat să se ţină cont de faptul că a colaborat cu anchetatorii în cursul urmăririi penale.

Vă mai amintiţi de preotul Aspru? 

Laurenţiu Constantin Aspru este acel preot care ar fi ucis, în Vinerea Mare, o prostituată minoră din Constanţa, ajungând după gratii. Ar fi venit tocmai din Bistriţa pentru a se culca cu ea. Tânăra avea 15 ani. După ce ar fi făcut sex cu minora, preotul ar fi ucis-o cu sânge rece, de frică să nu îl denunţe pentru infracţiunea de act sexual cu o minoră.
 
Preotul era însurat şi avea o copilă aproape de o seamă cu adolescenta ucisă. Recent, soţia lui a obţinut în instanţă divorţul din culpa acestuia şi custodia exclusivă a celor doi copii, judecătorii hotărând că preotul nu mai are niciun drept asupra minorilor. Şi pentru că tatăl decăzut din drepturi ar putea sta în spatele gratiilor, neavând vreo sursă de venit, fosta preoteasă a decis să îl scutească de obligaţii şi nu a solicitat pensie de întreţinere a copiilor. Mai mult, ea şi-a dorit să-şi ţină copiii departe de părintele care ar fi luat viaţa unei fete.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii