Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţi CJC, sub control judiciar Toma Mihai află azi dacă merge în arest alături de Constantin Dima

ro

03 Dec, 2015 00:00 1793 Marime text


Azi, Tribunalul Constanţa va analiza cea de-a doua cerere de arestare preventivă în dosarul în care trei angajaţi ai Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost puşi sub control judiciar sub acuzaţia de „abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit“.
 
Zilele trecute, în cauză a fost arestat preventiv omul de afaceri Constantin Dima, administratorul SC Mara Construct SRL, societate care se ocupă de proiectul „Restaurarea, consolidarea, protecţia, conservarea şi punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava“.
 
Noua propunere de arestare îl vizează pe Toma Mihai. Oricare va fi decizia Tribunalului Constanţa, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel.
 
Dosarul este instrumentat de Andrei Bodean, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
În Mara Construct, Constantin Dima este partener de afaceri cu Maria Cătălina Lăpăduş, aceasta fiind unic asociat, fiica Sandei Ciocoiu, de la Conpress Holding, şi fina de cununie a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.
 
Citeşte şi  Afaceristul Constantin Dima, în spatele gratiilor - Andrei Bodean, din DNA Constanţa, cere şi arestarea lui Toma Mihai
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii