Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceristul constănţean Gică Stere, prădat de 9.200 de euro şi de două telefoane mobile

ro

07 May, 2015 00:00 3896 Marime text
Sever Orazali, în vârstă de 47 de ani, este bănuit că ar fi furat suma de 9.200 de euro şi două telefoane mobile de la afaceristul Gică Stere, de 48 de ani.
 
Totul s-a petrecut pe 31 martie, când poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că lui Gică Stere, de 48 de ani, care se afla în incinta unui restaurant de pe bulevardul Tomis, i-a fost sustrasă o geacă în care se aflau suma de 9.200 de euro şi două telefoane mobile.
 
Din investigaţiile efectuate, oamenii legii au stabilit că suspect de comiterea furtului este Sever Orazali, persoană care se sustrage cercetărilor.
 
În dimineaţa zilei de marţi, poliţiştii Secţiei 3, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat trei percheziţii domiciliare, una la locuinţa persoanei bănuite şi două la rudele acesteia, ocazie cu care a fost depistat Sever Orazali, totodată fiind găsită şi suma de 2.300 de euro.
 
Sever Orazali, în vârstă de 47 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt, a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Ce afaceri deţine păgubitul Gică Stere în Constanţa
 
Potrivit Registrului Comerţului, Gică Stere este acţionar în Bonami 777 SRL, Isamar Millenium SRL şi în firma New Import-Export L&R SRL (radiată).
 
Societatea Bonami 777 SRL a fost înfiinţată în anul 2005, în Constanţa, şi are ca principală activitate „restaurante“. Alături de Gică Stere, cu 12 părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 60%, mai este asociat şi Mihai Papadima, cu opt părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 40%.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 143.342 de lei, un profit zero şi opt salariaţi.
 
Isamar Millenium SRL, înfiinţată în anul 2001, are ca principală activitate „restaurante“ şi are punct de lucru în Mamaia, la Complex Doruleţ. Asociaţii sunt Gică Stere, cu opt părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 40%, şi Gheorghe Gafton, cu 12 părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 60%. Cel din urmă deţine şi calitatea de administrator.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii