Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fugit de poliţie

ro

06 Mar, 2013 22:30 933 Marime text
Patrula mixtă formată dintr-un poliţist al Secţiei 2 Constanţa şi un jandarm din cadrul IJJ Constanţa a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe bulevardul Tomis, dar conducătorul acestuia nu a respectat indicaţiile agentului de poliţie, continuându-şi deplasarea. Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii au procedat la urmărirea în trafic a autoturismului, solicitând sprijin şi din partea echipajelor disponibile ale Biroului Rutier şi ale Secţiei 3 Poliţie. În cel mai scurt timp, poliţiştii au reuşit imobilizarea autoturismului, iar conducătorul acestuia, un tânăr de 29 de ani, din Mihail Kogălniceanu, a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru continuarea cercetărilor.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul are permisul de conducere reţinut pentru cercetări, fără drept de circulaţie, nefiind la prima abatere de acest gen.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspectul în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii