Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A ales moartea Un bărbat din Lumina s-a spânzurat în parc, la Murfatlar

ro

08 Aug, 2014 00:00 2210 Marime text


Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Lumina a fost găsit spânzurat, ieri, în zorii zilei. El a fost descoperit atârnând de crengile unui pom, în apropiere de Gara CFR Murfatlar. Lucrătorii Postului de Poliţie TF Valu lui Traian au fost anunţaţi, la ora 5.10, că, în parcul din apropierea gării se află spânzurat un bărbat.

Conform IPJ Constanţa, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitatea Lumina. Poliţiştii au discutat cu mai multe persoane care ar fi putut fi martore la eveniment. Astfel, au aflat de la oamenii care îşi fac veacul în zona Gării Murfatlar că victima le-ar fi spus, miercuri seara, că are de gând să se arunce în faţa trenului. Aceştia nu l-au luat în seamă, dar se pare că victima nu a renunţat la gândurile negre, pe care le-a pus în practică în alt mod.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Morga Cimitirului Central, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Anchetatorii spun că pe cadavru nu au fost găsite urme de violenţă şi că nu există suspiciuni de crimă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii