Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constructorii, in prim plan

ro

03 Jul, 2002 00:00 797 Marime text

S-a deschis cea de-a sasea editie a targului national de materiale de constructii si de instalatii TOMIS AMBIENT CONSTRUCT

Ieri, s-a deschis cea de-a IV-a editie a targului "Tomis Ambient Construct". La acest eveniment au luat parte atat reprezentantii Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, cat si prefectul judetului, Gheorghe Martin. Anul acesta, Targul National de Materiale de Constructii reuneste 90 de firme de specialitate din toata tara, pregatite sa prezinte constantenilor ultimele noutati din domeniu, cele mai noi tehnologii si instalatii. Targul se desfasoara intre 2 si 6 iulie, la Sala Sporturilor, participantii expunandu-si produsele pe o suprafata de 1.200 mp. Vizitatorii vor putea vedea standuri de materiale de constructii, instalatii termice, sanitare si de climatizare - ventilare, tevi, fitinguri, conducte; decoratiuni interioare si exterioare, corpuri de iluminat; tamplarie lemn, aluminiu si PVC, feronerie; gresie, faianta; mobilier pentru camere de hotel, obiecte sanitare; plafoane, pardoseli, piscine, bazine, rezervoare, statie de epurare a apei. In premiera, la editia din acest an participa si trei firme din Ungaria, acesta fiind probabil un prim pas in extinderea si peste hotare a Targului "Tomis Ambient Construct".

Spatiul s-a dovedit a fi insuficient

Constantenii sunt prezenti prin cele 38 de firme expozante, domeniul constructiilor ocupand un loc important in economia judetului. Anul acesta, bucurestenii sunt reprezentati prin intermediul a 18 firme, din Arad au sosit 8, din Cluj-Napoca si Prahova cate 3, in total targul bucurandu-se de prezenta a 19 judete din tara. "Am incercat sa fim o punte de legatura intre autoritati si firme, dar in special intre comercianti si producatori", a argumentat Mihai Daraban, presedinte CCINA Constanta. Gheorghe Martin, prefectul judetului nostru, ne-a declarat ca "acest targ ne aduce cu picioarele pe pamant si ma declar mandru pentru ca am constatat aparitia marfurilor de top aici, in Constanta, in care domeniul constructiilor se afla intr-o continua dezvoltare". Gheorghe Martin a recunoscut, de altfel, ca "aproximativ 30-40 la suta dintre constructiile orasului nostru sunt groaznice si se constata o lipsa de reguli in ceea ce priveste constructiile". Mihai Daraban a afirmat ca "spatiul s-a dovedit insuficient si aproximativ 10 posibili expozanti nu au mai beneficiat de spatiu" . "Tomis Ambient Construct" se adreseaza firmelor de constructii din intreaga tara, punandu-le la dispozitie produse si informatie. "Ceea ce se vede in standurile acestuia si este lansat ca produs nou se va vedea maine pe strada, se va regasi in peisajul citadin", a incheiat Mihai Daraban.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii