Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important privind programele „Rabla” și „Rabla Plus”

ro

10 Apr, 2017 11:58 1890 Marime text
Anul acesta, programele „Rabla” și „Rabla Plus” vor demara în jurul datei de 10 mai, a anunțat, astăzi, la Antena 3, Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

„Îi anunț pe toți românii care au mașină mai veche de zece ani că, probabil în jurul datei de 10 mai, vor putea să acceseze programele Rabla și Rabla Plus. Ministerul Mediului are, acum, postat pe site Ghidul de finanțare pentru cele două programe, ghid care este în dezbatere. Și pentru că urmărim ca pașii să fie foarte repede făcuți, astfel încât Ordinul de ministru să poată fi publicat în Monitorul Oficial imediat după dezbaterea publică și pe urmă imediat să trecem la validarea producătorilor, o să spun tuturor românilor că preluăm, pe cât este posibil, toate observațiile care ne sunt făcute prin Facebook, pe alte mijloace de comunicare - mailuri sau chiar pe faxul ministerului. În momentul în care dezbaterea publică este gata, pe data de 24 aprilie, să fim gata și cu Ghidul, și cu procedura întocmai”, a spus Gavrilescu.


Potrivit ministrului Mediului, bugetul alocat pentru acest an în cadrul programului „Rabla” se situează la 180 de milioane de lei, iar prima de casare rămâne la 6.500 de lei.



Sursa foto: Facebook / Graţiela Gavrilescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii