Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi spectacole pentru micii iubitori de teatru, la Constanţa

ro

02 Oct, 2015 12:16 1524 Marime text
Stagiunea dedicată micilor iubitori de teatru continuă cu noi spectacole. Copii sunt invitaţi la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare” pentru spectacolele „Călătorie cu surprize”, „Califul Barză” şi „Guliver”.

Prin urmare, luni (5 octombrie), de la ora 10.30, copiii pot viziona piesa „Călătorie cu surprize”, în regia Anetei Forna Christu. Spectacolul este dedicat celor cu vârste cuprinse între trei şi zece ani. Marţi (6 octombrie), începând cu ora 10.30, copiii de patru şi 12 ani sunt invitaţi la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare” să urmărească spectacolul „Califul Barză”, în regia lui Daniel Stanciu. Scenografia este semnată de Cristina Pepino, iar muzica de Gabriel Bassarabescu.

Miercuri (7 octombrie), de la ora 10.00, este programat spectacolul „Gulliver”. Regia şi scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia de Eugenia Tărăşescu-Jianu, iar muzica de Dan Bălan. Această piesă va avea loc şi vineri, de la ora 10.00, dar şi duminică, de la ora 11.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii