Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul de Film Nomad continuă cu o nouă proiecţie

ro

25 Jun, 2015 09:27 1806 Marime text
În decursul acestei săptămâni, filme şi lungmetraje care și-au câștigat faima pe plan național și internațional sunt vizionate de către constănţeni în aer liber, în cadrul Festivalului de Film Nomad.
 
Proiecţiie continuă în această seară, de la ora 21.30, cu filmul „Sunt a ta”, care a primit Special Mention of the Jury la Les Arcs 2013. Mina, o mamă singură, trăieşte în Oslo împreună că fiul ei de şase ani, Felix. Norvegiană de origine pakistaneză, Mina are o relaţie complicată cu familia şi caută mereu dragostea în relaţii cu bărbaţi diferiţi. Din păcate niciuna dintre aceste relaţii nu dă semne că va fi foarte longevivă. Când Mina îl întâlneşte pe Jesper, un regizor suedez, se îndrăgosteşte de el până peste cap.
 
Mâine seară, de la aceeași oră, va fi proiectat „Trenul vieții”. De asemenea, sâmbătă seară va fi prezentat filmul „Toto și surorile lui”, iar ultima seară a caravanei se va încheia duminică, atunci când programat filmul „Drumul păsărilor”. În fiecare seară,  înainte de o proiecţie, publicul este invitat să vizioneze două scurtmetraje diferite, selectate în cadrul competiției Nomad Shorts.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii