Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru firme au vrut să prindă contractul de peste 1.800.000 de lei pentru supravegherea video a Spitalului Judeţean Constanţa (documente)

ro

02 Jun, 2015 00:00 3322 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa atribuia, în august 2013, contractul privind serviciile de „Integrare și administrare în sistem de control, acces, supraveghere video, telefonie și televiziune IP“, contract în valoare de 1.848.000 de lei.
 
Nu a fost însă vorba despre o licitaţie, ci despre negociere cu publicarea prealabilă a unui anunţ de participare. Iniţial, au solicitat clarificări pe marginea contractului SC Senso Light SRL, SC Mira Telecom SRL, SC Avitech CO SRL Voluntari, SC Altair Soft SRL Constanţa, SC Casido SRL Brăila și SC Centrul de Radiocomunicaţii SRL București. Potrivit raportului procedurii, SC Mira Telecom și SC Centrul de Radiocomunicaţii SRL București nu au depus oferta tehnică și financiară pentru etapa a II-a de negociere, astfel că în cursă au rămas doar patru ofertanţi.

Așa cum reiese din raportul procedurii, SC Casido SRL nu a respectat o serie de aspecte tehnice legate de sistemul de control acces - „managementul controlerelor să se facă prin protocoale standard SNMP“, de sistemul de telefonie VOIP - „să se asigure funcţii de mail-to-fax pentru un număr de cel puţin 50 de utilizatori“, de sistemul de telefonie VOIP - „sistemul de operare al serverelor de telefonie trebuie să fie de tip Open source“, de „aplicaţia de telefonie de tip server/centrală telefonică trebuie să fie de tip Open source și să poată fi administrată dintr-o interfaţă web“, precum și de „comunicaţia între serverele de telefonie VOIP“, de sistemul de televiziune IPTV. Nici SC Marca Telecom nu a respectat aceste aspecte tehnice.
Criteriul de atribuire a contractului a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar, astfel că, la finalul celei de-a doua etape a negocierii, firma care și-a adjudecat contractul a fost SC Avitech CO SRL din Constanţa.

Din comisia de evaluare a ofertelor au făcut parte Renato Cristea, director administrativ la acea vreme - președinte cu drept de vot, Gheorghe Hudișteanu - şef Serviciu Informatică și statistică sanitară, Corneliu Stănculescu - şef Serviciu Achiziţii, Lavinia Militaru - referent superior și Dafina Chivu - consilier juridic, membri.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei, așa cum au fost acestea disponibile pe site-ul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

A fost odată ca niciodată...

Conform datelor disponibile pe data de 1 iunie la Registrul Comerţului, SC Altair Soft SRL a fost înfiinţată la 13 septembrie 1994. Asociaţi persoane fizice în firmă figurează Cătălin Dan Coman și Florin Botezatu, ambii îndeplinind și funcţia de administrator. Societatea se ocupă, potrivit fișei de la Registrul Comerţului, cu activităţi de management (gestiune și exploatare) a mijloacelor de calcul.
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de atribuire a contractului, raportul procedurii și procesul verbal al ședinţei de deschidere a ofertelor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii