Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a pregătit documentaţiile de finanţare Avensa Consulting, consultanţă pentru Primăria Medgidia (documente)

ro

21 Oct, 2016 00:00 5452 Marime text
În urmă cu nouă ani, administraţia locală din Medgidia desfăşura şedinţa de deschidere a ofertelor pentru atribuirea contractului de achiziţie publică „Realizarea documentaţiilor de finanţare şi implementarea proiectelor în vederea accesării de către Primăria Municipiului Medgidia a fondurilor destinate administraţiei publice în perioada 2007-2010”.
 
Anunţul de participare a fost publicat în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP) la data de 4 aprilie 2007, cu numărul 8709. Comisia de evaluare, numită prin dispoziţia nr. 6109, din data de 16 aprilie 2007, a fost compusă din: Mircea Talasman (viceprimar) - preşedinte, Tiberiu Dragomir (director executiv), Ciprian Copilu (şef Serviciu IT), Simona Amucileniţei (inspector) şi Nesrin Geafar (consilier juridic) - membri, potrivit procesului-verbal de deschidere a ofertelor încheiat la data de 3 mai 2007.
 
Citeşte şi
Tehnologica Radion SRL n-a lăsat nimic din preţ! Cum a pus mâna marele asfaltator Berna pe o parte din bugetul Medgidiei (documente)

Un singur ofertant s-a arătat interesat să câştige acest contract: Avensa Consulting SRL. Societatea comercială a înaintat comisiei de evaluare o ofertă, cu o valabilitate de 90 de zile calendaristice, ce a constat în:
- servicii de identificare a surselor de finanţare: 0%;
- servicii de realizare a documentaţiei de finanţare (cu studii topo şi geo): 2,1%;
- servicii de realizare a documentaţiei de finanţare (fără studii topo şi geo): 2.2%;
- serviciii de consultanţă pentru implementarea proiectelor care au fost declarate finanţabile: 1%.
 
În urma evaluării ofertei, comisia a notat singurul competitor cu 95 de puncte dintr-un total de 100, declarând oferta depusă de Avensa Consulting SRL câştigătoare.

Citeşte şi

Tehnologica Radion SRL nu se „leapădă” de banul public. Primăria Medgidia, contract cu firma regelui asfaltului

Avensa Consulting SRL, în datele Registrul Comerţului

Societatea comercială Avensa Consulting SRL are sediul social în municipiul Iaşi, pe strada Eternitatea numărul 76, şi a fost înfiinţată în anul 2003. Firma desfăşoară „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”. Unicul asociat al firmei este Maria Roxana Nechita, născută în luna septembrie a anului 1978, în judeţul Iaşi. Calitatea de administrator al societăţii este împărţită între Maria Roxana Nechita şi Nicoleta Antal, născută în luna mai a anului 1975, în judeţul Iaşi.
 
În anul 2015, Avensa Consulting SRL a avut datorii în valoare totală de 4.314.144 de lei, venituri totale de 8.275.191 de lei şi cheltuieli în valoare totală de 7.512.137 de lei. În acelaşi an, societatea i-a adus proprietarei un profit de 763.054 de lei. Tot anul trecut, firma a avut un număr de 29 de angajaţi şi o cifră de afaceri 8.248.622 de lei.
 
La capitolul contracte pe bani publici, Avensa Consulting SRL a obţinut 22 de contracte doar în ultimii doi ani. Printre autorităţile cărora le-a pus la dispoziţie serviciile sale de consultanţă se numără ministere, consilii locale şi judeţene, dar şi primării din ţară. Cu toate acestea, unele dintre cele mai importante contracte pe care le-a obţinut au fost cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Fondurilor Europene şi Ministerul Justiţiei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de intenţie, procesul verbal şi raportul procedurii aferente desfăşurării licitaţiei descrise mai sus. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii