Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul Stan taie frunză la câini?! Costin Răsăuţeanu preia biroul lui Mazăre

ro

28 Nov, 2015 00:00 2767 Marime text
După îndelungi tergiversări, municipalitatea constănţeană poate lucra în echipă completă. Cu 19 voturi pentru şi trei abţineri, cel de-al doilea viceprimar al municipiului Constanţa este, de ieri, social-democratul Costin Ioan Răsăuţeanu. 
 
În şedinţa de ieri a Consiliului Local Municipal Constanţa, majoritatea celor 21 de consilieri locali prezenţi a aprobat propunerea avansată de primarul interimar, Decebal Făgădău, referitoare la ocupantul postului vacant de viceprimar. Concret, cu 19 voturi „pentru” şi trei abţineri, Costin Ioan Răsăuţeanu este noul viceprimar. Întrucât primarul interimar al urbei a preferat să-şi continue activitatea în biroul său de viceprimar, iar Gabi Stan rămâne în acelaşi loc, proaspătul vice va lucra în biroul în care, până în primăvară, stătea fostul edil-şef, Radu Mazăre.
Cât priveşte atribuţiile pe care i le va delega, Decebal Făgădău a precizat: „După şedinţa pe care o voi avea cu dânsul şi cu directorii din Primărie, voi stabili ce atribuţii îi vor reveni. Am deja un proiect de dispoziţie de delegare a atribuţiilor, dar vreau înainte să mă consult cu el şi cu colegii mei. Vă asigur că rolul lui va fi acela de a mă ajuta şi de a lucra în interesul cetăţenilor“.
 
Totodată, Făgădău şi-a exprimat convingerea că mai tânărul său coleg de partid Costin Ioan Răsăuţeanu „are capacitatea de a învăţa“. „Consider că vom putea îmbina experienţa mea cu dorinţa lui de a învăţa şi de a munci“, a adăugat Făgădau.
 
Deocamdată, un lucru este cert, iar norocul îi surâde proaspătului promovat în administraţia locală. Mandatul de viceprimar încredinţat ieri lui Costin Răsăuţeanu începe cu o mini-vacanţă, având în vedere faptul că zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie sunt declarate libere.

Absent nemotivat?

Aşa cum obişnuieşte în ultima perioadă, viceprimarul Gabi Stan este tot mai scump la vedere: nici la şedinţa de ieri a CLM Constanţa nu şi-a făcut apariţia. Întrebat dacă ştie ceva despre „secundul său“ sau motivul pentru care a absentat iarăşi, Decebal Făgădău a răspuns sec: „Nu ştiu nimic“.
 
Totodată, întrebat dacă îi va lua din atribuţiile viceprimarului Gabriel Stan pentru a i le încredinţa noului „secund“, primarul interimar al municipiului Constanţa a dat un răspuns relevant: „În momentul de faţă, n-am din ce să îi iau“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii