Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Mangalia va fi concesionat

ro

30 Jan, 2014 00:00 1966 Marime text
Aleşii locali din Mangalia au aprobat, în şedinţa ordinară de marţi, mai multe proiecte de hotărâre cu caracter administrativ şi social. Unul dintre proiectele  votate se referă la aprobarea concesionării, prin licitaţie publică deschisă, a Serviciului Public pentru gestionarea câinilor fără stăpân, în municipiul Mangalia.
O altă hotărâre adoptată de membrii Consiliului Local Municipal Mangalia vizează aprobarea Planului Local de Acţiune pentru protecţia apelor împotriva poluării cu nitraţi din surse agricole. Acordarea de gratuităţi la transportul public local de persoane, prin curse regulate, pentru studenţii cu domiciliul în Mangalia, care frecventează cursurile facultăţilor acreditate din municipiul Constanţa se numără, de asemenea, printre proiectele votate.

Tot în şedinţa de marţi a fost aprobat Programul local privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, în vederea stabilirii procedurilor de reabilitare termică a imobilelor din oraş. Consilierii locali au aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii de termoficare Goldterm pe anul în curs, însă au amânat, pentru câteva zile, dezbaterea bugetului municipalităţii, pentru a putea fi analizat în detaliu şi formulate eventuale amendamente de către membrii CL.
CLM Mangalia a amânat şi proiectul care se referă la Regulamentul privind reglementarea activităţii agenţilor economici din Mangalia. În acest caz, s-a stabilit o întâlnire cu toţi agenţii economici din oraş pentru ca aceştia să poată aduce propuneri de îmbunătăţire a proiectului, iar ulterior documentul să fie supus spre aprobare CL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii