Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediile şi obiectivele Consiliului Judeţean Constanţa vor fi monitorizate de Direcţia Judeţeană de Pază

ro

21 Dec, 2017 00:00 2238 Marime text
Consilierii judeţeni vor aproba în această săptămână ca Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa să asigure serviciile de pază pe anul 2018 Ia obiectivele aparţinând Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Pentru serviciile de pază prestate se va plăti Direcţiei de Pază a Judeţului Constanţa un tarif de 20,05 lei/oră/post. Pentru serviciile de monitorizare prestate se va plăti Direcţiei de Pază a judeţului Constanţa un tarif de 238 de lei/obiectiv/lună. Consilierii vor aproba şi clauzele contractului de prestare servicii pază şi servicii monitorizare ce se va încheia între Judeţul Constanţa şi Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa.
 
Obiectivele care vor fi păzite de Direcţia de Pază sunt sediul central al Consiliului Judeţean, sediul de pe strada Magnoliei, Pavilionul Expoziţional, Centrul Militar Zonal, Muzeul de Artă Medgidia, Teatrul de Vară Mamaia, depozitele neconforme de deşeuri din judeţ, situl arheologic de la Capidava, Centrul Multifuncţional „Jean Constantin“, Centrul de Excelenţă în Turism Tomis, Ambulatoriul Eforie Sud şi Centrul Medico-Social Agigea, plaja din zona Taberei Năvodari - Sind România, Baza Belona, Baza Modern, Baza Azur, Baza Hanul Piraţilor, Baza Vama Veche, Baza Neptun etc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii