Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Şcoala Altfel“, organizată de Primăria Ovidiu (document)

ro

20 Apr, 2016 00:00 2690 Marime text


Administraţia locală din Ovidiu a decis să se implice în programul elevilor din „Săptămâna Altfel“. Potrivit primarului George Scupra, în perioada 18-22 aprilie, vor fi organizate diverse activităţi culturale, artistice şi sportive, astfel încât să satisfacă dorinţele tuturor copiilor din oraş şi din satele arondate.
 

Din cele mai vechi timpuri, educaţia înseamnă transmiterea experienţei de viaţă a generaţiei adulte către copii şi tineri, în vederea integrării lor în societate. Este arta de a trăi frumos prin formarea de caractere. Din acest motiv, investiţia în educaţia copiilor este cel mai bun lucru pe termen lung“, susţine primarul oraşului Ovidiu, George Scupra.

 
În acest context, administraţia locală organizează, în perioada 18-22 aprilie, diverse activităţi şi programe educaţionale în care vor fi implicaţi preşcolari şi şcolari din Ovidiu, Poiana şi Culmea. Printr-un amplu program, s-a dorit să se răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale copiilor, să se pună în valoare talentele şi capacităţile lor în diferite domenii, precum şi să se asigure o participare cât mai numeroasă. Programul a început cu o vizită efectuată de 1.000 de copii din Ovidiu, Poiana şi Culmea la Delfinariul din cadrul Complexului de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.
 
În categoria Documente puteţi consulta programul complet pregătit preşcolarilor şi şcolarilor pentru perioada 18 - 22 aprilie.
 
Sursa foto: site Primăria Ovidiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii