Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

ro

17 Mar, 2024 18:32 1358 Marime text






 
  • Primarul orașului Ovidiu, George Scupra a demisionat astăzi din funcția de președinte a Ligii Aleșilor Locali din cadrul Organizației Județene a PNL Constanța, funcție pe care o ocupă din anul 2022. 
 
Tot astăzi, a detaliat motivul demisiei sale, printr-un comunicat, prin care precizează că opțiunea sa este Ovidiu și locuitorii săi.
 

„De 100 de ori Ovidiu !                    
În urma discuțiilor din ultimul timp, deși la începutul lunii februarie am avut un comunicat clar în acest sens, întăresc ceea ce am spus și atunci: opțiunea mea fermă este Ovidiu, sunt locuitorii din orașul meu! Am traversat și vom mai traversa probabil perioade dificile în următorii ani, iar în acest context complicat, dăruirea, munca și experiența în a atrage fonduri vor fi semnificative, bugetul local fiind insuficient atât timp cât avem proiecte multiple  pe fonduri europene, pentru care este nevoie de cofinanțare din bugetul local. Mi-am dat astăzi demisia din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali, transmițând totodată președintelui PNL Constanța mesajul că nu mă interesează funcțiile din partid, ci să fiu sprijinit pe partea administrativă. Mereu am fost de părere că politica ar trebui să se afle în plan secund, prioritară fiind dezvoltarea comunității din care și eu fac parte. Mai mult, întotdeauna mi-am sprijinit colegii, indiferent de culoarea lor politică, unii la început de drum, pentru că sunt un om de echipă și consider altruism să  ajut la dezvoltarea altor localități prin idei, opinii, soluții.”, a spus George Scupra.

 
În ce privește candidatura lui Florin Mitroi, pentru funcția de președinte al CJ Constanța, acesta menționează că îl va sprijini.
 
 

„În ceea ce privește candidatura colegului meu, Florin Mitroi, la funcția de președinte al Consilului Județean Constanța, precizez că noi mereu am avut discuții constructive și știe că se bazează pe sprijinul meu!
Am ales Ovidiu, iar acest lucru nu trebuie să supere pe nimeni, ci din contră, este necesar să se înțeleagă faptul că am proiecte în derulare, iar altele sunt aprobate, urmând să se implementeze. Deși sunt convins că următorii 4 ani vor fi dificili bugetar la nivel național, pentru orașul Ovidiu vor fi cei mai buni din punct de vedere al lucrărilor, astfel încât îmi doresc ca având sprijinul locuitorilor, să le duc la bun sfârșit.
 
Doamne ajută! Vă doresc tuturor un post binecuvântat, în care iertarea și iubirea să fie în sufletele tuturor!”, a transmis Scupra.

 
Citește și
George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii