Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profit cu trei angajaţi Jumătate dintre veniturile ECOSAL - salarii şi indemnizaţii!? (document)

ro

26 Nov, 2015 00:00 2616 Marime text


Ultimul raport de activitate pe anul anterior, postat pe site-ul Primăriei Constanţa, este al societăţii Ecosal SRL, fosta Regie Autonomă de Gospodărire Comunală. Firma are ca asociat unic Consiliul Local Municipal Constanţa.
 
Stabilitate pare să fie cuvântul de ordine al SC Ecosal SRL Constanţa, în special pentru cei aflaţi la conducere. Asta deoarece Consiliul de Administraţie nu a cunoscut nicio modificare din martie 2010, acesta fiind alcătuit din: Marian Ştefan - preşedinte, Mihail Carpuz - membru (şi director al societăţii) şi Carmen Stanei - membru (şi contabil-şef al societăţii).
 
Abia în luna februarie a acestui an s-a produs o schimbare, provocată de demisia preşedintelui CA, Marian Ştefan. Vă vine să credeţi sau nu, Ecosal a funcţionat anul trecut cu doar trei angajaţi. Totul a decurs perfect având în vedere că obiectul de activitate al societăţii vizează „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.

Potrivit Raportului de activitate, anul trecut, SC Ecosal SRL a avut venituri de 208.353 de lei şi cheltuieli totale de 166.520 de lei, din care aproape jumătate, adică 80.664 de lei, reprezintă cheltuieli cu salarii şi indemnizaţii (pentru cei trei angajaţi şi patru membri CA!?). Rezultatul final: un profit de 41.833 de lei, bani care, potrivit documentului menţionat, au „fost repartizaţi pentru acoperirea pierderilor din anii precedenţi“.

Ecosal trăieşte pe seama „chiriaşilor“

Activitatea SC Ecosal RSL s-a rezumat anul trecut doar la închirierea activelor pe care le deţine: sediul, baza de producţie şi un atelier de confecţii metalice. Primul activ este închiriat la SC Eco Fire Sistems SRL Constanţa, baza de producţie, formată dintr-un atelier mecanic situat pe strada Someş nr. 28, a fost împărţită între SC Romcronos SA Constanţa şi SC Nova Spot SRL Constanţa, în timp ce o parte din atelierul mecanic de pe aleea Tulcei nr. 2 a fost închiriată de SC AMD Expres Service SRL Constanţa şi de Întreprindere Individuală Bădulescu Mircea Nicolae, din Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii