Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O declaraţie de avere cu probleme? „Nea Ţuţu“ a rămas fără maşini (document)

ro

24 Jul, 2014 00:00 3658 Marime text
Pe site-ul Primăriei Constanţa au fost postate, cu o întârziere de peste o lună, ce-i drept, cele mai recente declaraţii de avere ale aleşilor locali constănţeni. Social-democratul Vasile Chirondojan, administrator al SC Mamaia 2000 SRL, aşa cum se menţionează în declaraţia de avere completată pe 12 iunie 2014, deţine două terenuri intravilane, unul dobândit în 2006, altul, în 2009, în suprafaţă de 455, respectiv 1.305 mp.
Acestora li se adaugă un apartament de 67 mp, dobândit în 1986, o casa de vacanţă în suprafaţă de 285 mp, dobândită în 2009, şi un spaţiu comercial în suprafaţă de 2.170 mp, dobândit încă din 1992.
În noua declaraţie a lui Chirondojan, spre deosebire de cea completată anul trecut, nu figurează niciun autoturism. În precedenta declaraţie, completată la data de 5 aprilie 2013, figurau un autoturism Dacia Papuc şi două marca Mercedes-Benz. Aşa cum am precizat, în cea mai recentă declaraţie de avere, nu regăsim niciuna dintre aceste maşini. Curios, ele nu sunt menţionate nici în rubrica „Bunuri mobile a căror valoare depăşeşte 3.000 de euro fiecare şi bunuri înstrăinate în ultimele 12 luni“. Aşadar, ce s-a întâmplat cu maşinile consilierului local?
 
Consilierul PSD din Consiliul Local Municipal Constanţa nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
Vasile Chirondojan sau „nea Ţuţu“, cum mai este cunoscut, nu are conturi şi depozite bancare şi nici plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate. De asemenea, trebuie menţionat că social-democratul nu are datorii.
Vasile Chirondojan şi-a trecut în declaraţia de avere un venit de 180.484, aferent anului fiscal anterior completării celei mai recente declaraţii, fără însă a specifica moneda. Social-democratul susţine că a realizat acest venit în calitate de administrator al SC Mamaia 2000 SRL. În această rubrică, alesul local şi-a menţionat atât soţia, cât şi fiica, despre care spune că sunt director, respectiv student, dar fără a specifica valoarea veniturilor acestora. Nu mai puţin important, Vasile Chirondojan şi-a trecut în declaraţia de avere şi pensia, în valoare de 8.400 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii