Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristinel Dragomir, în locul lui Constantinescu „Acum am prerogativele de preşedinte printr-o hotărâre de consiliu“

ro

06 Sep, 2014 00:00 2018 Marime text
26 din cei 29 de consilieri judeţeni prezenţi ieri la şedinţă au decis că vicepreşedintele Cristinel Dragomir va exercita atribuţiile lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa (CJC). Hotărârea CJC vine după ce Constantinescu a fost suspendat de la conducerea instituţiei prin ordinul nr. 431 din 11 august al prefectului judeţului Constanţa, Radu Volcinschi.

Întrebat dacă are emoţii pentru preluarea oficială a atribuţiilor de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, secretarul executiv al PSD Constanţa, a declarat: „De ce să am emoţii?!? Noi am instituit, de ceva timp, o stare de lucru în consiliu. Practic, nu se modifică multe lucruri, numai că aceasta este procedura. Eu aveam până acum prerogativele printr-o dispoziţie a preşedintelui, iar acum am prerogativele de preşedinte printr-o hotărâre de consiliu judeţean. Emoţii nu prea aveam cum să am, pentru că noi am discutat şi am hotărât împreună cu colegii noştri consilieri să continuăm în această formulă“.
În aceeaşi ordine de idei, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte a ţinut să menţioneze că CJC-ul intenţionează ca, în limita bugetului disponibil, să facă „lucrurile să meargă cât mai bine la nivelul judeţului“. „Nu trebuie să se aştepte acum la minuni, pentru că nu au cum să fie. Noi continuăm programele Consiliului Judeţean, care sunt deja de notorietate“, a precizat cel care, începând de ieri, a preluat atribuţiile de preşedinte al CJC, păstrându-şi, desigur, mandatul de vicepreşedinte al instituţiei.
Nu mai puţin important, Cristinel Dragomir a afirmat, la finalul şedinţei, că ţine legătura cu preşedintele suspendat al CJC, aflat în Statele Unite ale Americii, care, spune el, nu stă prea bine cu sănătatea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii