Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va pune mâna pe contractul de peste 5.300.000 de lei? Licitaţie pentru sistemul de iluminat public din municipiul Constanţa

ro

03 Dec, 2013 00:00 2078 Marime text
Primăria Constanţa anunţă organizarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii pentru menţinerea, inclusiv întreţinerea sistemului de iluminat public în municipiul Constanţa”. Data limită de depunere a ofertelor este 16 decembrie, ora 10.00, urmând ca deschiderea ofertelor să aibă loc în aceeaşi zi, dar la ora 13.00. Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut. Valoarea estimată a contractului este de 5.340.000 lei.

Conform invitaţiei de participare la cererea de ofertă, obiectul contractului presupune: înlocuit lămpi de iluminat, înlocuit console, înlocuit stâlpi, corpuri de iluminat, elemente corp iluminat, elemente de conectică, reparaţii cabluri aeriene şi subterane, înlocuit siguranţe, cutii de aprindere, înlocuirea elementelor sistemului de iluminat public datorată furturilor, vandalizărilor, accidentelor auto, fenomenelor meteorologice, lucrărilor edilitare efectuate de terţi. „Întreţinerea sistemului de iluminat public constă într-un ansamblu de operaţiuni executate periodic sau neprogramat pentru verificarea, curăţarea, reglarea tuturor elementelor componente ale sistemului de iluminat în vederea funcţionării corespunzătoare”, se arată în invitaţia de participare la cererea de ofertă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii