Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât este taxa de ridicare Amenzi pentru recuperarea maşinilor ridicate de Poliţia Locală (document)

ro

09 May, 2017 00:00 5373 Marime text
Poliţia Locală a început acţiunea de ridicare a maşinilor abandonate din municipiul Constanţa.
Este vorba de ridicarea autoturismelor abandonate atât pe domeniul public, cât şi pe cel privat, în conformitate cu Dispoziţia nr. 922 din 27.04.2017 privind declararea unor vehicule ca fiind abandonate identificate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanţa şi ridicarea acestora, a primarului Decebal Făgădău (dispoziţia la care facem referire o puteţi lectura în secţiunea „Documente“).
 
La ora actuală, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Valentina Chiriţă, sunt abandonate zece maşini pe domeniul public, iar pentru alte zece nu a fost identificat proprietarul, conform statisticilor autorităţilor locale.
 
Cei care vor să îşi recupereze maşinile trebuie să facă o cerere către Primăria Constanţa şi să achite taxa de ridicare, dar şi amenzi. „Taxa de ridicare este de 504 lei, la care adaugă şi o amendă, între 1.000 şi 2.000 de lei, pentru că nu s-au conformat la măsurile dispuse în somaţie de degajare a domeniului public sau privat“, mai spune Valentina Chiriţă. Taxa de ridicare se achită la casieriile Primăriei.
 
Maşinile abandonate identificate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanţa sunt depozitate timp de cinci zile, conform contractului încheiat de municipalitate, pe strada Vârful cu Dor (lângă incinerator). După cele cinci zile, autoturismele nerevendicate intră în proprietatea municipiului. Ieri au fost ridicate primele şase autoturisme.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii