Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Naţională i-a apropiat mai mult pe localnicii din Saraiu

ro

03 Dec, 2013 00:00 1946 Marime text
Cetăţenii comunei Saraiu şi-au spus „La mulţi ani!” de Ziua Naţională a României şi au avut prilejul să petreacă împreună câteva ceasuri bune, autoritatea locală condusă de primarul la primul mandat, Dorinela Irimia creând, şi-n acest an, cadrul specific sărbătoririi zilei tuturor românilor.
Localnicii nu au avut parte doar de momente speciale, ci şi de invitaţi pe măsură. Au fost alături de primarul Dorinela Irimia, senatorul PNL, Puiu Haşotti, directorul Oil Terminal, Sorin Ciutureanu şi consilierul judeţean Ioan Albu, precum şi liderii UNPR Constanţa.

Autorităţile locale, reprezentanţii instituţiilor publice din comună, elevii, dar şi invitaţii au depus coroane la Monumentul Eroilor, aflat în parcul din centrul localităţii Saraiu. Copiii au purtat pe braţe o coroană de flori tricoloră, aşa cum este drapelul României.

De altfel, elevii au ţinut în mână pe tot parcursul manifestărilor drapelul naţional, manifestându-şi mândria de a fi români prin numeroase gesturi, dar şi prin programul artistic pregătit.

Şefa autorităţii locale a fost prima care a transmis tuturor „La mulţi ani!”, urare însoţită de îndemnuri la unitate. Şi-n acest an, a fost alături de comunitate singurul veteran de război pe care îl mai are localitatea. Eroul comunei a fost premiat cu suma de 500 de lei de primarul Dorinela Irimia.
Spre finalul evenimentului, toţi localnicii au fost invitaţi să participe la masa tradiţională dată în cinstea acestei sărbători.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii