Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei chestori printre care și o femeie, cu funcții importante în MAI, părăsesc sistemul. Cine sunt și ce posturi ocupau

ro

28 Jul, 2017 01:49 9288 Marime text
Aseară, au fost publicate în Monitorul Oficial al României partea I numărul 610, două decrete semnate de președintele României, Klaus Iohannis, privind încetarea raporturilor de serviciu ”în temeiul Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului precum și a Legii numărul 223/2015 privind pensiile militare de stat”.

În acest sens, Iohannis, a semnat decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliție Alina Dragomir Alina cu Ministerul Afacerilor Interne, la data de 31 iulie 2017.

Alina Dragomir a fost director la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, și anterior șef al Brigăzii Poliției Rutiere București.

Totodată, președintele României a semnat decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliție Ion Mirescu cu Ministerul Afacerilor Interne, tot de la data de 31 iulie 2017.

Mirescu a fost inspector șef la IPJ Timiș și adjunct al chestorului Despescu la IGPR. A fost înaintat la gradul de chestor la 30 noiemrie anul trecut, în aceeași zi cu chestorul Bogdan Despescu.

Tot ieri, Iohannis a semnat un decret, care urmează a fi publicat în Monitorul Oficial, privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliție Tudor-Dorel Sandu cu Ministerul Afacerilor Interne, la data de 1 august 2017.

Sandu a fost director general al Corpului de control al ministrului Afacerilor Interne.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii