Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:59 16 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi chestori își încetează raporturile de serviciu cu MAI. Cine sunt și ce funcții dețin. Vezi de ce pleacă din sistem

ro

07 Sep, 2017 07:29 6480 Marime text
Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat ieri, decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului principal de poliție Vasilică Ovidiu cu Ministerul Afacerilor Interne, la data de 11 septembrie 2017.

Ovidiu Vasilică este împuternicit director general la  Direcţia Generală Management Operaţional.

Direcţia Generală Management Operaţional (DGMO) este unitatea de specialitate a Aparatului Central al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), fără personalitate juridică, cu competenţă generală de coordonare, îndrumare şi control în  managementul informaţiilor privind situaţia operativă în sfera de competenţă.
 
Totodată Iohannis a semnat decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliție Petru Țăgorean cu Ministerul Afacerilor Interne, tot de la data de 11 septembrie 2017.

Facem precizarea că Țăgorean a fost, în 2009, secretar general adjunct la Ministerul Administrației și Internelor, și ulterior director general adjunct la Direcţia Generală pentru Relațiile cu Instituţiile Prefectului.

Ambele decizii au fost publicate în Monitorul Oficial al României partea I numărul 724, de ieri, 6 septembrie, și au fost emise ”în temeiul Legii 360/2002 privind Statutului polițistului precum și ale Legii nr.223/2015 privind pensiile militare”.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii