Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectată de spălare a banilor în Dosarul Retrocedărilor Millenium Global Development SA vrea să schimbe cenzorii

ro

10 Mar, 2015 00:00 2119 Marime text
Acţionarii societăţii Millenium Global Development SA sunt convocaţi de administratorul unic Galactica House SRL în Adunarea Generală Ordinară, pe data de 9 aprilie, ora 11.00, şi în Adunare Generală Extraordinară, în aceeaşi zi, la ora 12.00. Evenimentele au loc la sediul societăţii din municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu.
 
În situaţia în care nu sunt întrunite condiţiile de validare prin neîndeplinirea cvorumului de prezenţă, cele două adunări vor fi reprogramate pentru data de 16 aprilie, ora 11.00, la aceeaşi adresă şi cu aceeaşi ordine de zi. Pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor se regăsesc următoarele puncte: aprobarea bilanţului contabil şi a contului de profit şi de pierderi pe anul 2014, analiza situaţiei economico-financiare pe anul 2014, discutarea raportului administratorului şi al comisiei de cenzori, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015, revocarea şi/sau înlocuirea cenzorilor. Pe ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor se regăseşte un singur punct: posibilitatea anulării şi retipăririi acţiunilor.

 Despre Millenium Global Development SA

Înregistrată în anul 2001, Millenium Global Development SA are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. Firma are un capital social de  90.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 25.000 de acţiuni, valoarea uneia fiind de 3,6 lei. Asociaţii societăţii sunt, potrivit Registrului Comerţului, Asociaţi listă. Administratorul societăţii care se ocupă de „intermedieri în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie“ este Galactica House SRL, reprezentată de Georgiana Andreea Şerban. În anul fiscal 2013, societatea cu un singur angajat a declarat o cifră de afaceri de 395.603 lei şi un profit net de zero lei.

 Mai multe despre Millenium Global Development SA puteţi citi pe www.ziuaconstanta.ro

Asociată cu numele primarului Radu Mazăre: Una dintre afaceristele de top ale Constanţei, cercetată de DNA pentru spălarea banilor (DOCUMENTE)

Şase proiecte pe ordinea de zi: Acţionarii Millenium Global Development, convocaţi în AGA

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii