Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scarlat a pierdut licenţa de exploatare a apei termominerale din perimetrul Jupiter Aurora

ro

12 Jul, 2016 00:00 1892 Marime text


După ce lichidatorul judiciar Spectrum Insolvency IPURL (fostul Global Insolvency SPRL) a scos la licitaţie mai multe bunuri ale societăţii Mangalia SA, iată că firma deţinută de Liviu Scarlat a pierdut şi licenţa de concesiune minieră de exploatare a apei termominerale din perimetrul Jupiter Aurora.
 
În Monitorul Oficial a fost publicată o decizie a Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) privind încetarea concesiunii miniere de exploatare a apei termominerale din perimetrul Jupiter Aurora. „Concesiunea minieră de exploatare a apei termominerale din perimetrul Jupiter Aurora, judeţul Constanţa, convenită prin Licenţa de exploatare nr. 4.540/2003, încheiată între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi SC Mangalia SA, în calitate de concesionar, cu sediul în Mangalia, strada Rozelor nr. 35, judeţul Constanţa, încetează la data publicării prezentei decizii”, se arată în documentul semnat de preşedintele ANRM, Gheorghe Duţu.

Despre Mangalia SA

Mangalia SA a fost înregistrată la Registrul Comerţului în anul 1991 şi are sediul social în Mangalia, pe strada Portului. Capitalul social este deţinut de Liviu Scarlat, cu 13.126.383 de acţiuni (67,07% din capitalul social), Listă Acţionari Persoane Fizice (118 acţionari), cu 6.176.505 acţiuni (31,56% din capitalul social), şi Listă Acţionari Persoane Juridice, cu 267.150 de acţiuni (1,37% din capitalul social).
 
Administratorii societăţii, care se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“, sunt Liviu Scarlat, Daniela Tudor, ZRP Insolvency SPRL - lichidator judiciar şi Spectrum Insolvency IPURL (fosta Global Insolvency SPRL) - lichidator judiciar.
 
Liviu Scarlat este fost lider al PNŢCD şi ex-vicepreşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Reamintim că, în anul 2013, Administraţia Finanţelor Publice Mangalia a scos la mezat hotelul Astra din Mangalia, deţinut de SC Dal Scala 2004 SRL, care îi are ca asociaţi pe Liviu şi Daniela Scarlat.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii