Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a schimbat acţionariatul societăţii Tapihon SRL, deţinută de Ilie Hondoreanu

ro

09 May, 2017 00:00 2504 Marime text
În Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Tapihon SRL din 24.03.2017, asociaţii Holding Hondor Stil SRL, cu sediul în Agigea, reprezentată prin asociat unic Ilie Hondoreanu, şi Corina Anca Tănăsescu au votat mai multe decizii.
 
Astfel, a fost aprobată renunţarea la decizia asociaţilor privind dizolvarea societăţii şi a fost aprobată reluarea activităţii firmei. De asemenea, a fost aprobată cesiunea tuturor părţilor sociale pe care asociatul Corina Anca Tănăsescu le deţine în cadrul societăţii către asociatul existent Holding Hondor Stil SRL. Astfel, asociatul Corina Anca Tănăsescu cesionează către asociatul Holding Hondor Stil SRL un număr de 300 de părţi sociale, fiecare în valoare nominală de 10 lei şi în sumă totală de 3.000 de lei. În urma cesiunii, Corina Anca Tănăsescu a pierdut calitatea de asociat în cadrul societăţii.
 
De asemenea, a fost aprobată majorarea capitalului social al societăţii de la valoarea iniţială de 30.000 de lei la valoarea nouă de 30.100 de lei. Majorarea se va realiza printr-un aport în numerar cu suma de 100 de lei, efectuat de noul asociat cooptat în societate, respectiv Maria Hondoreanu. Prin majorarea capitalului social cu suma de 100 de lei, societatea va emite un număr de zece părţi sociale noi, fiecare cu o valoare de 10 lei, pe care le repartizează noului asociat cooptat, Maria Hondoreanu. După majorarea capitalului social şi cesiunea părţilor sociale între asociaţi, societatea Tapihon SRL va avea un capital social constituit din suma de 30.100 de lei, împărţit în 3.010 părţi sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, şi va fi deţinut de următorii asociaţi: asociatul Holding Hondor Stil SRL deţine 3.000 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei şi în sumă totală de 30.000 de lei, reprezentând 99,67% din capitalul social al societăţii, asociatul Maria Hondoreanu deţine zece părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei şi în sumă totală de 100 de lei, reprezentând 0,33% din capitalul social al societăţii, precum şi din beneficiile şi pierderile societăţii.
 
Hondor Stil deţine una dintre cele mai cunoscute fabrici de mobilă din Constanţa şi din ţară. Deciziile Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Tapihon SRL din 24.03.2017 au fost publicate în Monitorul Oficial.

Citeşte şi:

Ilie Hondoreanu îşi extinde activităţile Hondor Stil vinde legume şi fructe 

Și-a achitat datoriile Licitaţia pentru bunuri ale Holding Hondor Stil, anulată

Bunuri ale societăţii Holding Hondor Stil scoase la mezat Ilie Hondoreanu - „Nu am nicio datorie. Sunt curat ca lacrima” (document)

Lucrările de izolare termică a blocurilor din Cernavodă vor fi executate de Getnic Construct Serv SRL, Holding Hondor Stil SRL și Romco System SRL (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii