Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rom, şampanie, whisky, lichior, tequila A doua strigare, la Fiscul din Constanţa, pentru băuturile clubului Kudos Events SRL (document)

ro

06 Sep, 2016 00:00 3332 Marime text
Pentru a doua oară, băuturile deţinute de societatea Kudos Events SRL sunt scoase la licitaţie de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice. Prima licitaţie s-a desfăşurat pe data de 25 august.
 
Recent, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, a anunţat organizarea şi desfăşurarea celei de-a doua licitaţii pentru vânzarea bunurilor mobile din proprietatea debitorului Kudos Events SRL, în valoare totală de circa 150.000 de lei. Licitaţia publică va avea loc la data de 20 septembrie, ora 13.30, la sediul Fiscului. Precizăm că preţurile au fost diminuate cu 20%.

Participanţii la licitaţie vor putea cumpăra următoarele băuturi deţinute de debitor: Rom Zacapa, de 15 ani, şampanie Moet & Chandon Brut Imperial, şampanie Moet Brut Rose, vodka Belvedere, vodka Ciroc, whisky J&B, lichior Kahiua, rom Captein Morgan, tequila Jose Cuervo White, Schwartzhog, vodka Smirnoff Red Label, Marie Brizard, vodka Smirnoff Black, Red Bull Silver Edition, Red Bull Energy Drink, tequila Jose Cuervo Escape Gold, Caroians Irish Cream, Cinzano, Vodka Ciroc, şampanie Dom Perignon, whisky Johnnie Walker Black, whisky Johnnie Walker Red, whiskey Wild Turkey, whisky Lagavulin, Fratelli Averna Amaro, Rom Zacapa 23 de ani.
 
Prin procesul-verbal de sechestru al bunurilor cu nr. 710357/08.05.2016 a fost instituit gaj în favoarea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa. Bunurile societăţii se află în depozitul AJFP Constanţa. Pentru a se înscrie la licitaţie, cei interesaţi vor plăti în prealabil o taxă de participare ce reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, până la ziua precedentă termenului de vânzare.

Despre Kudos Events SRL

Firma Kudos Events SRL a fost înfiinţată în anul 2015, are sediul social în Bucureşti, Sectorul 1, strada Puşkin nr. 2, şi un capital social, integral vărsat, în valoare de 200 de lei. Firma este deţinută de Tudor Victor Dumitrescu, asociat persoană fizică, născut la data de 14 iulie 1989, în municipiul Bucureşti, cu un aport la capital de 10 lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%/5%, şi Ioana Cârciog, asociat persoană fizică, născută la data de 17 mai 1976, în municipiul Bucureşti, cu un aport la capital de 190 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95%/95%. Conform codificării CAEN, firma se ocupă cu „alte activităţi recreative şi distractive“.

Anunţul de participare la licitaţia publică organizată de AJFP Constanţa poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.
 

Citeşte şi

Un club cunoscut din Mamaia, executat silit de Fiscul constănţean. Rămâne fără sute de sticle de băuturi (document) 

 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii