Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un club cunoscut din Mamaia, executat silit de Fiscul constănţean. Rămâne fără sute de sticle de băuturi (document)

ro

15 Aug, 2016 14:56 5640 Marime text
Băuturile deţinute de societatea Kudos Events SRL sunt scoase la licitaţie. În acest sens, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, organizează licitaţie pentru vânzarea bunurilor mobile din proprietatea debitorului Kudos Events SRL, în valoare totală de circa 150 mii de lei.

Licitaţia publică va avea loc la data de 25 august, ora 13.00, în municipiul Cosntanţa, bulevardul Tomis, nr. 312A.
Participanţii la licitaţie vor putea cumpăra următorele băuturi deţinute de debitor: Rom Zacapa 15 ani, şampanie Moet&Chandon Brut imperial, şampanie Moet Brut Rose, vodka Belvedere, Vodka Ciroc, Whiskey J&B, lichior Kahiua, rom Caotein Morgan, tequila Jose Cuervo White, Schwartzhog, vodka Smirnoff Red Labei, Marie Brizard, vodka Smirnoff Black, Red Bull Silver Edition, Red Bull Energy Drink, tequila Jose Cuervo Escape Goid, Caroians Irish Cream, Cinzano, Vodka Ciroc, şampanie Don Perignon, whiskey Johnnie Walker Black, whiskey Johnnie Walker Red, whiskey Wiid Turkey, whiskey Lagavuiin, Frateili Averna Amaro, Rom Zacapa 23 ani.
Gajul în favoarea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa a fost instituit prin proces-verbal de sechestru a bunurilor cu nr.710357/08.05.2016.

Pentru a se înscrie la licitaţie, cei interesaţi vor plăti în prealabil o taxă de participare care reprezintă 10% din preţul de pornire al licitaţiei.
Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, până la ziua precedentă termenului de vânzare.
De asemenea, informaţii suplimentare pot fi solicitate la sediul AJFP Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A, sau prin contact telefonic, la numărul 0241.480.909.

Despre Kudos Events SRL

Societatea Kudos Events SRL a fost înfiinţată în anul 2015, îşi are sediul social în Bucureşti Sectorul 1, strada Puşkin, nr. 2 şi are un capital social, integral vărsat, în valoare de 200 de lei. Firma este deţinută de Tudor-Victor Dumitrescu, asociat persoană fizică, născut la data de 14 iulie 1989, în municipiul Bucureşti, cu un aport la capital de 10 lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%/5%, şi Ioana Cârciog, asociat persoană fizică, născută la data de 17 mai 1976, în municipiul Bucureşti, cu un aport la capital de 190 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95%/95%. Conform codificării CAEN, firma se ocupă cu „alte activităţi recreative şi distractive“.

Anunţul de participare la licitaţia publică organizată de AJFP Constanţa, în care puteţi vedea mai multe detalii despre băuturile vândute de Fisc - denumirea bunului mobil, descriere sumară, cantitatea, preţul de evaluare - poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii