Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET Constanţa redimensionează contoarele

ro

01 Sep, 2015 00:00 3699 Marime text
Dacă până anul trecut constănţenii au încercat să facă faţă facturilor emise de RADET, acum fac coadă la sediul regiei pentru a-şi depune cererile de debranşare de la sistemul centralizat de încălzire şi se roagă să obţină un aviz favorabil.

Directorul RADET Constanţa, Liviu Popa, ne-a confirmat că situaţia definitivă privind numărul celor debranşaţi se va cunoaşte după data de 7 octombrie, în perioada 6 septembrie - 7 octombrie urmând să fie verificate cererile depuse şi să se dea o soluţie.

Debranşările de la sistemul centralizat de încălzire presupun noi investiţii din partea RADET Constanţa. Şi asta pentru că regia va fi nevoită să redimensioneze contoarele. „În urma debranşărilor şi în funcţie de numărul consumatorilor ieşiţi din sistemul centralizat de încălzire, este obligaţia noastră să acţionăm pentru redimensionarea contoarelor“, a precizat Liviu Popa, directorul general al RADET Constanţa.

Toate bune şi frumoase, numai că aceste redimensionări vor ţine cont de debranşările legale (la cerere) efectuate de constănţeni. Ce se va întâmpla însă cu redimensionarea contoarelor la asociaţiile unde există cazuri ilegale de debranşare? Va mai fi aceasta la fel de eficientă? Îi va ajuta pe locatarii conectaţi la sistemul centralizat de încălzire şi care, în sezonul rece anterior, au suportat în facturile lor şi consumul acestor vecini „binevoitori“?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costea 08 Sep, 2015 19:45 Pana mai acum o luna cautati firme ,prin licitatie, care sa va metrologheze gigacalorimetrele iesite din termen ,si nu s-a prezentat nicio firma.Si acum ,deodata,v-ati gandit sa schimbati contoarele(gigacalorimetrele )ca aveti un stoc supranormatv in biroul dumneavoastra.Dar cu gigacalorimetrele pe partea cet-ului,adica pe agentu primar nu le schimbati?Ati uitat ca ati modernizat punctele termice,si ati montat pompe siemens cu controlul frecfentei ,turatiei,si a debitului in functie de ce-i care inchid robinetele ,sau in functie de cei debransati?Mai recititi pagina Radet.