Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pripişi, adjunctul Poliţiei Locale, pasionat de legume-fructe (Documente)

ro

15 Nov, 2011 01:00 6049 Marime text

pripisi-IonutPripisi.jpgIonuţ Corneliu Pripişi a mai fost asociat şi în Re-Flex Limited, firmă pe care a înfiinţat-o în 2003 alături de Constantin Ion, şeful Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Constanţa. Acesta din urmă este partenerul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Cristinel Nicolae Dragomir, în SC Cazare la Mare SRL

ZIUA de Constanţa vă prezintă, începând de astăzi, averile poliţiştilor locali constănţeni. Angajaţi ai Primăriei conduse de Radu Mazăre, poliţiştii locali nu au un director executiv, dar au doi adjuncţi. Unul dintre ei este Ionuţ Corneliu Pripişi, fostul şef al Corpului de Control al Primăriei.

Declaraţia de avere semnată pe 25 mai a.c. arată că Pripişi este un om avut, cu terenuri în mai multe localităţi: agricol la Jurilovca, 3.500 mp, achiziţionat în 2003, intravilan în Constanţa, 200 mp, 2001, intravilan în Constanţa, 320 mp, 2004, intravilan în Lazu, 720 mp, 2003, şi intravilan la Topalu, 500 mp, 2010. Adjunctul Poliţiei Locale are o casă de 720 mp în Constanţa, achiziţionată în 2001, şi un autoturism Audi, din 2007. Declaraţia de avere menţionează un credit la BCR de 13.000 de dolari (2004 - 2010). În anul fiscal anterior completării actului declarativ, Pripişi a câştigat de la Primăria lui Mazăre 47.494 de lei, iar soţia sa, Iulia, inspector la Consiliul Judeţean Constanţa - 16.915 lei. Pe 29 iunie a.c., Ionuţ Corneliu Pripişi a depus şi o declaraţie rectificativă, în care a adăugat alocaţiei fetiţei Ştefania, în valoare de 504 lei. Declaraţia de interese arată că adjunctul Poliţiei Locale este asociat în SC Delmar-Tur SRL. Firma are sediul pe strada Mircea cel Bătrân nr. 24, corpul B. Obiectul principal de activitate este comerţul cu ridicata al fructelor şi legumelor. Pripişi este asociat în Delomar-Tur cu Cătălin Andrei. Societatea are un punct de lucru în conformitate cu contractul de închiriere nr. 3181 din 6 iunie 2008 în Sulina, Tulcea, pe malul canalului, între lacul Puia şi lacul Roşu. În 2009, firma îi avea ca asociaţi pe Cătălin şi Zizi Cristinela Andrei. În luna aprilie a acelui an, cei doi au închis punctul de lucru de pe DN 2C FN, în incinta Târgului de legume, lângă staţia de transformare Transelectrica, spaţiul comercial 36. Zizi Cristinela s-a retras din business şi i-a cesionat părţile sociale reprezentând 50% din afacere lui Ionuţ Corneliu Pripişi, fiul lui Paul şi al Paraschivei.

Adjunctul de la Poliţia Locală a lui Mazăre a mai fost asociat şi în Re-Flex Limited, firmă pe care a înfiinţat-o în 2003 alături de Constantin Ion, şeful Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Constanţa. Acesta din urmă este partenerul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Cristinel Nicolae Dragomir, în SC Cazare la Mare SRL. Şi Re-Flex Limited avea ca obiect principal de activitate comerţul cu ridicata al fructelor şi legumelor, asemenea societăţii Delmar-Tur. Oare afacerile din pieţe, cu legume şi fructe, nu-s „călcate" de Poliţia Locală, structură care conţine şi Corpul de Control?!

 

 

 

 


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii