Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă piaţetă în Năvodari Alexandru Manu - „În tot oraşul au fost create zone de recreere pentru toţi locuitorii“

ro

10 Apr, 2014 00:00 3304 Marime text
Societatea care se ocupă de lucrările de infrastructură din oraşul Năvodari, SC Termica Distribuţie SRL, continuă derularea de proiecte în folosul comunităţii. Recent, s-au finalizat lucrările de plombare a străzilor din oraş, continuă lucrările de asfaltare şi pietruire, dar şi cele de amenajare a parcărilor din mai multe zone din oraş. În prezent, potrivit directorului Termica Distribuţie Năvodari SRL, Alexandru Manu, echipele de muncitori ale societăţii pe care o coordonează sunt pe cale să finalizeze alte lucrări. „Sperăm să terminăm cât mai repede lucrările începute. Este vorba despre reabilitarea infrastructurii pe strada Liniştii, din oraş.

Aici vom executa lucrări de asfaltare, vor fi refăcute bordurile şi trotuarele. De asemenea, la intrarea pe strada Liniştii lucrăm la amenajarea unui parc, pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi“, a declarat Alexandru Manu, directorul societăţii SC Termica Distribuţie SRL. Tot pe strada Liniştii, societatea condusă de Alexandru Manu va înfiinţa şi o reţea de canalizare. „Lucrăm la proiect şi, cât de curând, vom începe lucrările la reţeaua de canalizare de pe strada Liniştii“, a mai adăugat directorul SC Termica Distribuţie Năvodari. Nu în ultimul rând, continuă şi lucrările pentru amenajarea unei parcări de pe strada Rândunelelor, care va avea 70 de locuri. „După sărbătorile pascale, vom începe amenajarea unei noi piaţete pe strada Ogorului. Şi aici, locuitorii vor beneficia de spaţii verzi, de jardiniere cu flori, de bănci pentru odihnă. În tot oraşul au fost create zone de recreere pentru toţi locuitorii“, a mai spus Alexandru Manu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marcel 10 Apr, 2014 08:47 este necesar un parc si in cartierul depozit 10.sunt foarte multi copii in acest cartier.rog analizati