Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu va face parte din CA-ul RAJDP Constanţa Adrian Gâmbuţeanu va contesta rezultatele concursului organizat de CJC

ro

11 Jul, 2015 00:00 3649 Marime text
Pe data de 8.07.2015, Comisia de evaluare a CJC, constituită, în baza HCJ nr. 118/2015, pentru evaluarea candidaţilor care vor face parte din Consiliul de Administrare al RAJDP Constanţa, a făcut publice, ieri, rezultatele obţinute de cei opt candidaţi: Adrian Gâmbuțeanu, Vasile Moldovanu, Mircea Marcu, Daniel Cristu, Niculae Gheorghe, Mariana Pârvu, Ioan Solomon şi Virgil Stan.
 
Potrivit rezultatelor, actualul director al RAJDP Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, a fost declarat „respins“, cu 64,80 de puncte. Şi Vasile Moldovanu, cu 62 de puncte, a fost declarat „respins“. Mircea Marcu a fost absent. Au fost „admişi“: Daniel Cristu, cu 79,20 de puncte, Niculae Gheorghe, cu 82,60 de puncte, Mariana Pârvu, cu 79,40 de puncte, Ioan Solomon, cu 77,40 de puncte, şi Virgil Stan, cu 79,80 de puncte.
 
„Voi contesta rezultatele şi voi face plângeri. Este inadmisibil ca cei care au fost directori generali să fie respinşi, iar nişte persoane care nu au experienţă în domeniul de activitate al regiei să fie admişi“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Adrian Gâmbuțeanu, directorul RAJDP Constanța.

Cine sunt cei care au dorit să ajungă membri în CA-ul RAJDP Constanţa


Daniel Cristu este şef Birou tehnic din cadrul RAJDP Constanţa. Conform Registrului Comerțului, Daniel Cristu este unic asociat și administrator al societății Osiris Corint 2010 SRL, cu sediul în Negru Vodă. Firma are un capital social de 200 de lei și se ocupă cu comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun, conform Registrului Comerțului. Tot Daniel Cristu apare acţionar cu 6% în Doc Eco Service SRL Constanța, firmă ce are ca obiect de activitate colectarea deşeurilor nepericuloase.

Vasile Moldovanu este fost director general al RAJDP Constanța.


Mircea Marcu, potrivit Registrului Comerţului, este asociat în Global Portss Services SRL, Danube Container Transport SRL (în lichidare) şi M.C.General SRL (radiată). Mircea Marcu a mai fost administrator al SC Utiltrans SA, dar şi director al Administraţiei Porturilor Constanța. Potrivit unor surse din cadrul regiei, Utiltrans-ul a intrat în insolvenţă, fiind dator RAJDP-ului cu suma de 2 miliarde de lei.
 
Niculae Gheorghe este, în prezent, directorul juridic al RAJDP Constanța.
 
Mariana Pârvu este membru în CA-ul RAJDP Constanța.
 
Ioan Solomon este profesor la Facultatea de Drept și Administraţie Publică a Universității „Spiru Haret“. De asemenea, el conduce Metal Com SCM.
 
Virgil Stan este, începând cu data de 3 iulie 2015, director al SC Turism, Hoteluri, Restaurante (THR) Marea Neagră SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii