Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meniuri sofisticate, băuturi fine şi reprezentaţii de striptease Ce oferte au pregătit restaurantele din Constanţa pentru 8 Martie

ro

04 Mar, 2014 00:00 9162 Marime text
După Mărţişor, luna martie aduce sărbătoarea feminităţii. Pentru 8 Martie, cluburile, restaurantele şi barurile constănţene vin cu o ofertă bogată de petrecere şi voie bună. Meniuri sofisticate, băuturi fine, muzică de calitate, cu interpreţi îndrăgiţi, şi multe alte surprize le aşteaptă de doamnele şi domnişoarele din Constanţa. Petrecerile de 8 Martie vor respecta tradiţiile ultimilor ani, având în program concerte, muzică, dans, dar şi reprezentaţii de striptease masculin.
 
La Aristocratos Ballroom Constanţa, meniul de 8 Martie este compus din terină de pui în crustă de verdeţuri, carpaccio de vită crud uscată, ficat de pui en'bellevue servit în gelatină de Chardonnay, crevete în crustă de cartofi, tartă cu sardele, terină de brânză cu mandarine, ruladă de porc cu smochine, canapea de roşie cherry cu brânză telemea şi rozmarin, dar şi mousse de ciocolată pe pat de ananas. Ambianţa muzicală o va asigura formaţia Marea Neagră. Meniul de 8 Martie de la restaurantul Aristocratos din Constanta este pregătit special de maestrul în artă culinară Petrişor Tănase. Preţul unui meniu este de 150 de lei.

Petreceţi o seară grecească pe 8 Martie la Hotel Vega din Mamaia, în compania prietenelor, cu muzică live şi spectacol de dansuri greceşti! Muzica live va fi oferită de Vega Band, Mircea Cazan şi Ionuţ Galani. Veţi avea parte şi de un spectacol al ansamblului de dansuri greceşti Asteria. Cina festivă de pe 8 Martie costă 150 lei/persoană.
 
Clubul Pride îi va găzdui, de 8 Martie, pe Taboo Boys & Mihai Mitoşeru, nelipsiţi în ultimii ani din cluburile constănţene la petrecerile de Ziua Femeii. Stripperii vor susţine, după miezul nopţii, un show incendiar, pentru care încă se găsesc bilete la preţul de 20 de lei - în avans şi 25 de lei - în seara show-ului, la intrarea în club. În plus, organizatorii acestui eveniment promit numeroase surprize şi premii pentru cele mai îndrăzneţe doamne şi domnişoare.
 
Un alt eveniment specific sărbătorii de 8 Martie are loc, la restaurantul Harlequin din Mamaia. Acolo va avea loc, de la ora 21.00, un recital cu muzică „de corazon” al trupei Salamandra. Biletele pot fi achiziţionate de la sediul localului, la preţul de 35 de lei.
 
Clubul Luv a pregătit o petrecere de Mărţişor, intitulată „Primăvara începe cu Luv”. Invitaţia la distracţie presupune intrare liberă, iar oferta muzicală va fi asigurată de cei doi DJ, AlexUnder Base şi DJ Smart. Tot în acest weekend, în clubul Goblin au loc, vineri şi sâmbătă, petreceri „Mărţişor Party Weekend”, în cadrul cărora vor mixa Chesarion şi DJ Oldskull, intrarea fiind liberă.
 
Restaurantul Zorile din Constanţa vă aşteaptă pe 8 Martie cu servicii de calitate, un preţ rezonabil şi o petrecere extraordinară de Ziua Femeii, alături de formaţiile Lukas şi Los Marineros. La Restaurantul Zorile veţi scoate din buzunare câte 130 lei de persoană pentru un meniu, care va include: roşii cu mozzarella şi busuioc, ruladă de caşcaval, salată de icre pe tartine, ouă de prepeliţă cu sos tartar în crusta de aluat, măsline umplute cu gogoşari şi muşchiuleţ de porc afumat.
 
Hotelul Iaki vine cu oferta „Celebrating woman". Nopţile de cazare sunt însoţite de mic dejun, cină specială cu program artistic, un pachet de bun venit cu ciocolata, acces la Spa, piscina, sauna sau jacuzzi, duş emoţional sau cervical şi tratamente cu reduceri de preţ. Unitatea de cazare îi are în vedere şi pe domni. Ei primesc câte un masaj gratuit dacă soţiile lor se bucură de serviciile SPA.
 
Restaurantul La IANI Constanţa oferă un mediu de 115 lei, care include cocktail de pasare cu nuci, choix cu crema de brânză şi verdeţuri, roll-uri de caşcaval, gujoane de pui, evantai din salam de Sibiu, coşuleţ cu icre de ştiucă şi trandafir din jambon de porc. Restaurantul va organiza o seară plină de bună dispoziţie întreţinută de muzica live şi Fee Bar.
 
Şi Restaurantul Laguna invită doamnele la o „Super Petrecere” cu muzica live, alături de formaţia Izvor, tombolă cu multe surprize, iar marele premiu este un sejur de 3 nopţi la Nisipurile de Aur.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii