Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Se caută firmă pentru servicii de pază (document)

ro

27 Mar, 2017 00:00 2080 Marime text
Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa caută o firmă pentru prestarea serviciilor de pază. Contractul „Servicii pază şi monitorizare 2017-2018“, cu o valoare estimată cuprinsă între 13.500 şi 364.500 de lei, este scos la licitaţie de Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.
 
Acordul-cadru urmează să se încheie cu un singur ofertant, pe o durată de 12 luni. Obiectul acordului-cadru îl constituie achiziţia serviciilor de pază, respectiv două posturi fixe şi un post mobil, cu activitate în regim permanent: zilnic - program de 24 de ore, inclusiv echipa de intervenţie la nevoie, pentru sediul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Ofertele pot fi depuse până pe data de 5.04.2017, ora 15.00, urmând ca acestea să fie evaluate până pe 5.04.2017, ora 15.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 1% din valoarea maximă a acordului-cadru.

Cerinţe obligatorii impuse pentru activitatea de pază

Participanţii la procedura publică trebuie să fie autorizaţi pentru efectuarea serviciilor de pază conform actelor normative în vigoare. Ofertanţii vor prezenta licenţă de funcţionare emisă în condiţiile Legii nr. 333/2003, vor deţine dispecerat de monitorizare a sistemelor de alarmare înregistrat in Registrul de evidenţă a dispeceratelor avizate la Inspectoratul General al Poliţiei Române, astfel încât să poată opera cu echipaje mobile de intervenţie.
 
Ofertanţii trebuie să respecte condiţiile ce trebuie îndeplinite pentru paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor prevăzute în Legea nr. 333/2003. Prestatorul se obligă să asigure servicii de pază a obiectivelor, bunurilor, valorilor, permanent, prin supraveghere, patrulare şi control, timp de 24 de ore/zi (zile lucrătoare, nelucrătoare şi sărbători legale) cu personal de pază angajat şi atestat conform normelor în vigoare. De asemenea, prestatorul are obligaţia obţinerii avizelor de pază necesare de la organele de poliţie competente pentru întreg personalul de pază.
 
Prestatorul se obligă să întocmească împreună cu beneficiarul planul de pază a obiectivelor ale căror bunuri şi valori urmează a fi păzite, cu avizul de specialitate al organelor de poliţie abilitate. Mai mult, prestatorul este obligat să fie dotat cu următoarele: uniformă de serviciu pentru agenţii de pază, cu însemnele de identificare ale personalului, mijloace de intervenţie şi/sau imobilizare specifice activităţii de pază şi protecţie (baston de cauciuc, tomfă, spray pentru imobilizare, lanternă, fluier şi alte accesorii), mijloace de comunicare pentru asigurarea legăturilor între posturi.

Atribuţiile agenţilor de pază şi protecţie 

Agenţii de pază şi protecţie trebuie să îndeplinească următoarele atribuţii: să cunoască în amănunt obiectivul şi particularităţile sale, locurile şi punctele vulnerabile din perimetrul obiectivelor, pentru a preveni producerea oricăror fapte de natură să aducă prejudicii unităţilor păzite; să păzească obiectivele, bunurile şi valorile nominalizate în planul de pază şi să asigure integritatea acestora; să permită accesul în obiectiv numai în conformitate cu reglementările legale şi cu dispoziţiile interne; să oprească şi să legitimeze persoanele care solicită accesul, să oprească şi să predea poliţiei persoanele care încalcă normele interne stabilite prin regulamentele proprii; să aducă la cunoştinţă şefului ierarhic şi conducerii unităţii beneficiare producerea oricărui eveniment în timpul executării serviciului şi măsurile luate.
 
Agenţii de pază vor fi dotaţi cu uniforme, legitimaţii şi ecusoane cu însemnele specifice ale firmei şi vor face uz de acestea numai pe durata prezenţei în post; vor purta în timpul serviciului permanent dotările obligatorii, mijloacele de apărare şi de protecţie.

Propunerea tehnică şi financiară 

Oferta va cuprinde lista cu dotarea tehnică necesară realizării serviciului de pază a obiectivelor. Valoarea ofertei se va calcula pentru o perioadă de 12 luni, cuprinsă între 2017 şi 2018, pentru un număr de două posturi de pază fixe şi unul mobil cu echipa de intervenţie, la nevoie, luând în calcul numărul de ore maxim estimat de 27.000.
 
Cantitatea totală de servicii de pază prestate pentru care se realizează oferta este de 27.000 de ore pentru două posturi de pază fixe şi unul mobil cu echipa de intervenţie, la nevoie, care îşi vor desfăşura activitatea timp de 12 luni, în perioada 2017 - 2018. Suplimentarea cantităţilor de servicii de pază se va realiza de către Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa numai în condiţiile existenţei resurselor financiare alocate cu această destinaţie.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii