Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la ABADL pentru un autogreder în valoare de circa un milion de lei (document)

ro

01 May, 2017 00:00 4230 Marime text
Administraţia Bazinală de Apa Dobrogea - Litoral (ABADL) cumpără un utilaj autogreder 6x6, pentru care este gata să plătească 967.500 de lei.
 

Ofertele de participare la această procedură publică pot fi depuse până pe data de 7.06.2017, ora 16.00, urmând să fie evaluate pe data de 3.07.2017, ora 18.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 9.675 de lei. Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea procedurii sunt: Adrian Chera, Adela Mihalcea - director economic, Titel Gagiu - director tehnic exploatare LH, Chiraţa Tararache - Compartimentul Juridic, Constantin Sava, Mirela Oancea, Valentin Radu - Biroul Achiziţi, Nicuşor Buzgaru - director SGA Constanţa, Mihai Toader, Nicolae Spău - Intervenţie Rapidă, Emil Apostol - SH Litoral.

Caracteristicile tehnice ale utilajului autogreder 6x6 

Utilajul autogreder 6x6 trebuie să aibă un motor cu puterea de 160 CP, tracţiune 6x6, gardă minimă la sol (faţă/spate) - 500mm/400mm, înclinare hidraulică a axului frontal,
lăţime lamă mediană - 3.400 mm, unghi înclinare lamă - 35 grade, adâncime maximă de pătrundere a lamei mediane - 500 mm, motor hidrostatic rotire lamă mediană dotat cu sistem de protecţie împotriva suprasarcinilor, lăţime lamă frontală – 2.200 mm, scarificator cu dinţi metalici, adâncime minimă de pătrundere - 220 mm, sistem complet de iluminare, semnalizare şi girofar, viteză de deplasare înainte / înapoi - 35Kmh / 20kmh, injecţie directă, turbo, normă de poluare a Tier 4i, capacitate rezervor motorină - 280 de litri, transmisie punte spate controlată, funcţie de aderenţă, număr viteze înainte/înapoi > 6/3, frână de serviciu pe patru roţi, cabină cu aer condiţionat şi încălzire, sistem de avertizare pentru deplasare înapoi, înălţime de transport peste cabină - 3,3 mtr, apărători de noroi la roţile din faţă şi din spate, trusă de scule, protecţie transmisie cardanică.

Date din contract

Furnizorul are obligaţia de a garanta că produsele furnizate prin contract sunt noi, nefolosite. De asemenea, furnizorul are obligaţia de a garanta că toate produsele furnizate prin contract nu vor avea niciun defect ca urmare a proiectului, a materialelor sau a manoperei (cu excepţia cazului în care proiectul şi/sau materialul este cerut în mod expres de către achizitor) sau oricărei alte acţiuni sau omisiuni a furnizorului şi că acestea vor funcţiona la parametrii solicitaţi, în condiţii normale de funcţionare. Perioada de garanţie acordată produselor de către furnizor este cea declarată în propunerea tehnică. Perioada de garanţie a produselor începe cu data recepţiei efectuate după livrarea şi instalarea acestora la destinaţia finală. Achizitorul are dreptul de a notifica imediat furnizorului, în scris, orice plângere sau reclamaţie ce apare în conformitate cu această garanţie. La primirea unei astfel de notificări, furnizorul are obligaţia de a remedia defecţiunea sau de a înlocui produsul în perioada convenită, fără costuri suplimentare pentru achizitor. Produsele care, în timpul perioadei de garanţie, le înlocuiesc pe cele defecte beneficiază de o nouă perioadă de garanţie care decurge de la data înlocuirii produsului. În cazul în care furnizorul, după ce a fost înştiinţat, nu reuşeşte să remedieze defectul în perioada convenită, achizitorul are dreptul de a lua măsuri de remediere pe riscul şi pe cheltuiala furnizorului şi fără a aduce niciun prejudiciu oricăror alte drepturi pe care achizitorul le poate avea faţă de furnizor prin contract.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la licitaţia organizată de Administraţia Bazinală de Apa Dobrogea - Litoral.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii