Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru, tatic a patra oara

ro

03 May, 2010 03:32 2269 Marime text
cap_4.jpgÎn cursul dimineţii de ieri, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Sud-Est Constanţa, Gigi Chiru, a devenit tată din nou. David Gabriel Chiru s-a născut la ora 11.13, are 51 de centimetri şi 3,150 kg.

Contactat telefonic la puţin timp după fericitul eveniment din familia sa, Gigi Chiru părea foarte emoţionat că i-a venit pe lume încă un moştenitor, care îi va duce şi numele mai departe: „Şi mama şi copilul au primit calificativul maxim, sunt foarte bine acum. Iniţial vroiam să se nască la Euromaterna, dar ulterior ne-am hotărât să mergem la Isis. Copilul s-a născut prin cezariană, probabil miercuri o să îi externeze pe amândoi". Cât despre botez şi naşi, aşa cum ne-a declarat ultima dată, în urmă cu o lună, aceştia vor fi aceeaşi ca şi cel de cununie şi de botez al primului copil, George Popa, fostul comandant de la Poliţia Basarabi, actual ataşat la ambasada României din Varşovia. „După ce o să vorbim cu naşii o să ştim exact toate detaliile botezului. Probabil va avea loc undeva în a doua jumătate a lunii august", a mai declarat fericitul tătic.

Şeful ITC Constanţa mai are din prima căsătorie, doi copii, o fată de 19 ani şi un băiat de 10 ani, iar cu actuala soţie, încă un băiat de şase ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii